Cégünk 1997-ben alakult két magánszemély társulásaként. A tevékenységi kör a kezdeti időszakban a kiskereskedelemre korlátozódott, mely az évek múlásával egyre inkább a nagykereskedelem felé tolódott. A Kft. az elmúlt 10 év alatt 16 főt foglalkoztató, évi 120 M árbevételt produkáló vállalkozássá fejlődött.

1997-ben kapcsolatba kerültünk a nemzetközi ISO 9001/2000 minőségbiztosítással rendelkező kéziszerszámok gyártásával foglalkozó szlovén UNIOR céggel. A termék piacon maradását, sőt felfutását nagyban segíti a kiváló minőség, az ehhez kapcsolódó versenyképes piaci ár, a megfelelő üzletpolitika és a folyamatosan fejlődő és bővülő termékválaszték. Az UNIOR-ral kialakított szoros együttműködésünk lehetővé teszi, hogy ügyfeleinket gyorsan és hatékonyan tudjuk kiszolgálni a mindenkori piaci elvárásoknak megfelelően.
2001-ben kezdtük meg a szintén szlovén ISKRA cég által svájci kooperációban gyártott PERLES elektromos kéziszerszámok forgalmazását és szervizelését.
2002-től cégünk a SNAP-ON amerikai professzionális szerszámok magyarországi értékesítésének egyik közvetítője.
Összefoglalva, vállalkozásunk tevékenységéről elmondható, hogy vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzete megalakulása óta dinamikusan fejlődött és stabil.